Ενημέρωση για την κοιλιοπλαστική (βίντεο)

Ενημέρωση για την κοιλιοπλαστική (βίντεο)

Παρακολουθήστε το παρακάτω ενημερωτικό βίντεο σχετικά με την κοιλιοπλαστική.

Κείμενο του βίντεο


Σε αυτό το μικρό ενημερωτικό βίντεο θα σας παρουσιάσουμε πολύ συνοπτικά και κωδικοποιημένα τις βασικές αρχές της διαδικασίας της κοιλιοπλαστικής. Το βασικότερο όλων είναι η σωστή επιλογή του κατάλληλου υποψήφιου η οποία γίνεται πάντα μετά από σωστή συζήτηση και ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό που έχετε επιλέξει. Τα αίτια που οδηγούν σε μια κοιλιοπλαστική είναι κυρίως η εγκυμοσύνη και η παχυσαρκία.


Κατά την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής επιδίωξη είναι να αφαιρεθεί το χαλαρό κρεμάμενο δέρμα και η περίσσεια λίπους που συνήθως συνυπάρχει τόσο στην περιοχή κάτω από τον ομφαλό όσο και σε αυτή πάνω από τον ομφαλό ανάλογα με την βαρύτητα του προβλήματος. Γίνεται συρραφή και καλύτερη στήριξη των μυικών κοιλιακών τοιχωμάτων αφαίρεση του χαλαρού δέρματος που περισσεύει καθώς και του ανεπιθύμητου λίπους, τοποθέτηση του ομφαλού σε νέα θέση και συρραφή του δέρματος στη νέα θέση. Οι τελικές τομές ποικίλουν ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την επιλογή της μεθόδου που θα ακολουθηθεί και γίνεται σε σημεία μη εμφανή που κρύβονται από το εσώρουχο και το μαγιό. Στα άτομα, στα οποία θα γίνει η κοιλιοπλαστική, θα δοθούν οδηγίες για την προετοιμασία πριν την επέμβαση και το τι πρέπει να κάνει και τι δεν πρέπει να κάνει την ημέρα της επέμβασης, όπως επίσης και οδηγίες για την πιο σύντομη αποθεραπεία και την όσο ποιο γρήγορη επιστροφή στις δραστηριότητες.


Τα αποτελέσματα είναι συνήθως πολύ ικανοποιητικά ανεξάρτητα από το είδος του προβλήματος μέσα στα πλαίσια των ρεαλιστικών προσδοκιών των ατόμων. Χαλαρό δέρμα, κρεμάμενες κοιλιές, περίσσια λιπώδους ιστού αλλά και ουλές και ραγάδες μπορούν να απομακρυνθούν δημιουργώντας αρμονικότερες αναλογίες στο σώμα, είτε αυτό είναι γυναικείο είτε ανδρικό. Περισσότερες πληροφορίες για την κοιλιοπλαστική και τις ειδικές τεχνικές της μπορείτε να βρείτε στο site www.κοιλιοπλαστικη.gr



Κάθε ενημέρωση και γνώση είναι προς όφελος σας προκειμένου να πάρετε την σωστή απόφαση, όμως τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον προσωπική ενημέρωση από τον πλαστικό χειρουργό. Η ειλικρινής, αντικειμενική, ολοκληρωμένη, προσωπική και εξατομικευμένη ενημέρωση είναι αυτή που θα σας οδηγήσει να πάρετε την σωστή απόφαση.