Στην επίσημη πρεμιέρα του “Cabaret” ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος

Στην επίσημη πρεμιέρα του “Cabaret” ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο έγινε η επίσημη πρεμιέρα του πολυβραβευμένου μιούζικαλ “Cabaret” στο θέατρο Παλλάς την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου. Το παρών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης έδωσε και ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος. Το κοινό είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά το διάσημο και πολυβραβευμένο έργο που αποτελεί ορόσημο για την ιστορία του θεάτρου και του κινηματογράφου.

Η ιστορία διαδραματίζεται στο Βερολίνο του 1930 με μια ομάδα ατόμων παρασυρμένη από τη νυχτερινή ζωή της πόλης, την ίδια ώρα που η σκιά του ναζισμού απλώνεται σε όλο το Βερολίνο. Κεντρικό ρόλο παίζει η τραγουδίστρια ενός υπόγειου Καμπαρέ και η συναισθηματική της σύνδεση με έναν Αμερικανό συγγραφέα. Παράλληλα αναπτύσσεται και η σχέση ενός άλλου ζευγαριού στην σκιά της ιστορικής περιόδου που συμβαδίζει με τη γενικότερη παρακμή της κοινωνίας της Γερμανίας πριν το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο.

Στο “Cabaret” συνδυάζονται σε απόλυτη αρμονία εκκεντρικότητα των ηρώων, έρωτας, χορός και φυσικά πολλή μουσική σε ένα πλούσιο και απολαυστικό πρόγραμμα, μια ελληνική υπερπαραγωγή. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ο Τάκης Ζαχαράτος, η Τάμτα, η Κατερίνα Διδασκάλου, ο Τάσος Νούσιας, και άλλοι ηθοποιοί. Ομάδα ταλαντούχων χορευτών πλαισιώνει το εκλεκτό cast, ενώ η μουσική έχει σημαντικό ρόλο στο show και αναδύεται από 10μελή ζωντανή ορχήστρα. Η ευρηματική σκηνοθεσία είναι του Σωτήρη Χατζάκη, οι εκλεκτές χορογραφίες του Δημήτρη Παπάζογλου, τα εμπνευσμένα σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και οι διασκευασμένοι στίχοι της Αφροδίτης Μάνου.