Ημερίδα Teoxane Masterclass για νέα προϊόντα και πρωτοποριακές τεχνικές

Ημερίδα Teoxane Masterclass για νέα προϊόντα και πρωτοποριακές τεχνικές

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017, στο Maroussi Plaza, έγινε με μεγάλη επιτυχία το νέο Masterclass της TEOXANE για πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους. Πραγματοποιήθηκε παρουσίαση νέων θεραπειών και πρωτοποριακών τεχνικών με υαλουρονικό οξύ τελευταίας γενιάς. με τα προϊόντα TEOSYAL RHA, REDENSITY 2.

Προσκεκλημένος ομιλητής σε αυτήν την Masterclass Ημερίδα ήταν ο Σουηδός Dr. Per Hedén, Επίκουρος Καθηγητής πλαστικής χειρουργικής του Karolinska Institute.

Στο ειδικό ιατρικό κοινό που γέμισε την αίθουσα, σημαντική παρουσίαση έκανε και ο TEOXANE Expert για την Ελλάδα, πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Χριστόπουλος, Διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής “Αισθητική Ανάπλαση”, σχετικά με την πρακτική εφαρμογή των νέων τεχνικών αντιγήρανσης του προσώπου.

χριστοπουλος teoxane 2017

Η Teoxane θεωρείται παγκοσμίως από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, έχοντας κερδίσει τη διάκριση Best Dermal Fillers της χρονιάς, τα 3 τελευταία έτη. Δερματολόγοι και πλαστικοί χειρουργοί σε όλον τον κόσμο εμπιστεύονται και χρησιμοποιούν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της ελβετικής εταιρείας για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που τους δίνουν. Τα υαλουρονικά τελευταίας γενιάς δίνουν ένα mini lifting effect στο πρόσωπο με ανώδυνο τρόπο, δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα να επιστρέψουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

Εκτός των ειδικών ιατρών, δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών, παρόντες στην Ημερίδα ήταν και άνθρωποι της Ενημέρωσης όπως ο Πρόεδρος Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Τάσος Μπιρσίμ, η δημοσιογράφος Άννα Δρούζα, η επικοινωνιολόγος – δημοσιογράφος Βίκυ Μπαφατάκη, ο σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, κ.α.

Στην ημερίδα έγινε επίσης παρουσίαση των δερμοκαλλυντικών προϊόντων ΤΕΟΧΑΝΕ με βασικό συστατικό το υαλουρονικό κατά της αφυδάτωσης και γήρανσης του δέρματος.