Λιποαναρρόφηση σε ατέλειες

Λιποαναρρόφηση σε ατέλειες

Πολύ συχνά οι λεπτομέρειες στην εμφάνιση είναι αυτές που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Υπάρχουν ορισμένες ατέλειες στο πρόσωπο και στο σώμα, που ενοχλούν για πολύ καιρό μια γυναίκα και οφείλονται σε τοπική συσσώρευση λίπους, η οποία δεν υποχωρεί παρά την εντατική δίαιτα και την εξαντλητική εκγύμναση. Η γυναίκα, που έχει τέτοια προβλήματα τοπικού πάχους, συνήθως δεν προσφεύγει στον πλαστικό χειρουργό γιατί δεν γνωρίζει πόσο εύκολη και γρήγορη είναι η διόρθωσή τους. Τις περισσότερες φορές, μετά τη διόρθωση, η γυναίκα φεύγοντας αναρωτιέται γιατί δεν είχε προβεί σε διόρθωση του χρόνιου προβλήματος αφού η διαδικασία ήταν τόσο απλή κι αποτελεσματική. Σε πολλές περιπτώσεις τέτοια προβλήματα διορθώνονται με μια μικρή λιποαναρρόφηση που γίνεται με τοπική αναισθησία κι έχει μόνιμο αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω παραδείγματα που αφορούν ατέλειες της εμφάνισης, στα οποία μια μικρή, τοπική λιποαναρρόφηση μπορεί να δώσει μόνιμο αποτέλεσμα.

 

Ψωμάκια

Όλες οι γυναίκες, ακόμα και οι πλέον αδύνατες, μπορεί να έχουν συσσώρευση τοπικού πάχους στα “ψωμάκια” που χαλάει την αρμονία και τις αναλογίες του σώματός τους και να τις κάνει να νιώθουν άβολα. Με την κατάλληλη διαμόρφωση των γραμμών του σώματος με τη λιποαναρρόφηση μπορεί ο πλαστικός χειρουργός να διώξει μόνιμα τα “ψωμάκια”, να δώσει σωστές αναλογίες και αρμονία στον κορμό του σώματος. Ιδίως με τη laser λιποαναρρόφηση (laser lipolysis Slim Lipo) επιτυγχάνεται μικρή σύσφιξη στην περιοχή, μικρότερος χρόνος αποθεραπείας και πιο ομαλή επιφάνεια δίνοντας το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Πηγούνι

Το λεγόμενο διπλοσάγονο είναι μια ατέλεια του προσώπου που χαλάει την αισθητική του αλλά διορθώνεται με μια απλή, μικρή, τοπική λιποαναρρόφηση. Η διαδικασία γίνεται στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με τοπική αναισθησία. Η διόρθωση στο προγούλι μπορεί διορθώσει την αρμονία του προσώπου, να τονώσει όμορφα χαρακτηριστικά του και να δείξει το άτομο νεώτερο και πολλές φορές με πιο αδύνατο πρόσωπο.

 

Ανδρικό στήθος

Η γυναικομαστία είναι πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς άνδρες. Είναι η συσσώρευση λίπους στο στήθος, το οποίο αποκτά γυναικεία μορφή. Υπάρχουν πολλά αίτια που ένας άνδρας μπορεί να έχει πρόβλημα γυναικομαστίας. Με το πέρασμα των ετών και τις ορμονικές αλλαγές στον άνδρα, το πρόβλημα επιτείνεται. Το αισθητικό αυτό πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί μόνιμα με λιποαναρρόφηση, δίνοντας στο θώρακα του άνδρα την αρρενωπότητα που του έλειπε.

 

Γόνατα

Πολλές φορές υπάρχει συσσώρευση λίπους τοπικά στην έσω επιφάνεια των γονάτων ακόμη και σε περιπτώσεις αδύνατων γυναικών. Τέτοιες μικρές ατέλειες με συσσώρευση λίπους στα πόδια χαλούν την όμορφη όψη της γυναικείας γάμπας.Το τοπικό λίπος στα γόνατα μπορεί να φύγει με μια μικρή λιποαναρρόφηση στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού με τοπική αναισθησία. Μια τέτοια απλή λιποαναρρόφηση μπορεί να δώσει περισσότερο θηλυκή υφή και σχήμα στα πόδια.

Πολλές φορές γυναίκες καταφεύγουν στη βοήθεια του πλαστικού χειρουργού για να διορθώσουν μικρές ατέλειες. Τις περισσότερες φορές, μετά τη διόρθωση του προβλήματος, φεύγουν διπλά ευχαριστημένες τόσο γιατί διόρθωσαν κάτι που τις ταλάνιζε πολύ καιρό, όσο και γιατί δεν πίστευαν ότι αυτό θα μπορούσε να λυθεί μόνιμα με μια απλή διαδικασία.