Νέα συνεργασία με νοσοκομείο στο Dubai

Νέα συνεργασία με νοσοκομείο στο Dubai

Με χαρά αναγγέλλουμε τη νέα συνεργασία στο Dubai της Αισθητικής Ανάπλασης με το νοσοκομείο Dr Sulaiman Al Habib Dubai Hospital. Στο χώρο του νοσοκομείου θα πραγματοποιούνται διαδικασίες πλαστικής χειρουργικής που απαιτούν νοσηλεία.
Το Dr Sulaiman Al Habib Hospital θεωρείται ένα από καλυτέρα, αν όχι το καλύτερο, στο Dubai κι έχει λάβει JCI πιστοποίηση ποιότητας. Βρίσκεται πολύ κοντά στο ιατρείο μας, στην περιοχή Dubai HealthCare City. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο, το όποιο χτίσθηκε μόλις πριν από 3 χρόνια. Τα δωμάτια νοσηλείας του είναι όλα υπερπολυτελείς σουίτες ή διαμερίσματα, στα οποία μπορεί να διαμένει η οικογένεια του νοσηλευόμενου, όντας σε άμεση επαφή με το νοσηλευόμενο συγγενή της και χωρίς να επιβαρύνεται με έξτρα διαμονή σε ξενοδοχείο.

Το νοσοκομείο είναι πλήρως μηχανογραφημένο κι έχει λάβει τα βραβεία Hospital of Future και ICT Achievement Award. Ο ιατρός έχει τη δυνατότητα πρόσβασης ανά πάσα στιγμή στον πλήρη φάκελο του ασθενούς του, παρακολουθώντας την πορεία του στο κινητό του ή στο tablet του. Ο ασθενής έχει τη δυνατότητα πρόσβασης μέσω μεγάλης οθόνης στο δωμάτιο του σε όλα τα σύγχρονα είδη επικοινωνίας, που υπάρχουν σήμερα. Το νοσοκομείο είναι «πολύγλωσσο» και ο ασθενής θα εξυπηρετηθεί άψογα καθώς το προσωπικό μιλάει αρκετές δεκάδες διαφορετικές γλώσσες.

Η συνεργασία με το συγκεκριμένο νοσοκομείο θεωρούμε ότι είναι ένα ουσιώδες βήμα για να πραγματοποιήσουμε αυτό στο οποίο στοχεύουμε, δηλαδή την αναγνώρισή μας στην πόλη του Dubai ως μια από τις πιο ποιοτικές κλινικές πλαστικής χειρουργικής.