Νέα συνεργασία της Αισθητικής Ανάπλασης με τη νέα αντιπροσωπεία της TEOXANE στην Ελλάδα

Νέα συνεργασία της Αισθητικής Ανάπλασης με τη νέα αντιπροσωπεία της TEOXANE στην Ελλάδα

Μια νέα σελίδα στη συνεργασία του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση» με την πρωτοπόρο εταιρεία TEOXANE εγκαινιάστηκε πρόσφατα.

Νέα αντιπροσωπεία της TEOXANE στην Ελλάδα

Η εταιρεία TEOXANE είναι Ελβετική εταιρεία και μια από τις σημαντικότερες στην παραγωγή υαλουρονικού οξέως παγκοσμίως. Η εταιρεία δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως η παραγωγή καλλυντικών και ιατρικών ηλεκτρονικών συσκευών εφαρμογής ουσιών.

Πρόσφατα ορίστηκε νέος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα η εταιρεία Desamed.

Συνεργασία TEOXANE-ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ

Στο νέο αυτό πλαίσιο, ξεκίνησε μία νέα, πιο στενή συνεργασία μεταξύ της εταιρείας Desamed και του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση». Ο επιστημονικός διευθυντής και ιδρυτής της Αισθητικής Ανάπλασης, πλαστικός χειρουργόςΑθανάσιος Χριστόπουλος αναλαμβάνει την ιδιότητα του TEOXANE EXPERT στην Ελλάδα.

Πρωτοπορία στο Υαλουρονικό

Η TEOXANE είναι πρωτοπόρος παγκοσμίως στην κατασκευή υαλουρονικού οξέος. Ισχυρό της όπλο είναι το ερευνητικό της τμήμα, το οποίο έχει να επιδείξει μία σειρά από καινοτόμα προϊόντα, πού πραγματικά δίνουν λύσεις σε αισθητικά προβλήματα, που έως τώρα ήταν άλυτα.

Ένα παράδειγμα πρωτοπόρου υαλουρονικού είναι το Redensity ΙΙ, το οποίο διορθώνει με μη επεμβατικό τρόπο προβλήματα των βλεφάρων που παλαιότερα χρειάζονταν επέμβαση.

Επίσης, η σειρά υαλουρονικού οξέως RHA, η οποία χαρακτηρίζεται από την ελαστικότητά της. Πρόκειται για υαλουρονικό που απευθύνεται σε σημεία του προσώπου, που έχουν ιδιαίτερη κινητικότητα. Όταν εφαρμόζεται στις περιοχές αυτές, ακολουθεί την κινητικότητα του προσώπου, δίνοντας πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Στις εξειδικευμένες συσκευές η εταιρεία έχει δημιουργήσει το TEOSYAL PEN. Είναι συσκευή έγχυσης υαλουρονικού οξέως, που διευκολύνει τον πλαστικό χειρουργό να εφαρμόσει πολύ ομοιόμορφη κατανομή του υλικού με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται στο δέρμα οι δυσμορφίες εκείνες που παρατηρούνται όταν η έγχυση γίνεται με το χέρι.

Η TEOXANE πολύ σύντομα θα παρουσιάσει μία νέα συσκευή έγχυσης Botox. Θα έχει τα πλεονέκτημα της έγχυσης με μεγάλη ακρίβεια, πράγμα που σημαίνει αντίστοιχα και μεγάλη ακρίβεια όσον αφορά στο αποτέλεσμα.

Νέο ξεκίνημα στην Ελλάδα

Το νέο ξεκίνημα της εταιρείας εορτάστηκε δεόντως. Πρόσφατα έγινε εκδήλωση στα νέα γραφεία όπου παρευρέθηκαν οι στενοί συνεργάτες από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Έγιναν ομιλίες για την έρευνα που διεξάγει η εταιρεία και τα νέα, καινοτόμα προϊόντα της. Σημαντικά στελέχη της εταιρείας από Ελβετία και Γερμανία παρευρέθησαν κ έδωσαν το στίγμα τους στο νέο αυτό δυναμικό ξεκίνημα. Η εορταστική εκδήλωση συνεχίστηκε κατά τα Ελληνικά πρότυπα με μουσική και διασκέδαση.

Ευχόμαστε ό,τι καλύτερο από τα βάθη της καρδιάς μας στο νέο ξεκίνημα κι είμαστε σίγουροι πως η νέα αυτή συνεργασία θα αποβεί προς όφελος όλων των ατόμων που εμπιστεύονται τις υπηρεσίες μας.