Πως επιλέγουμε το σωστό χρώμα  make up;

Πως επιλέγουμε το σωστό χρώμα make up;

Το σημαντικότερο σε ένα πετυχημένο μακιγιάζ είναι η βάση του. Η επιλογή του σωστού χρώματος είναι κάτι που θα πρέπει να γίνεται με προσοχή έτσι ώστε η απόχρωση του να είναι η πιο ταιριαστή στο φυσικό χρώμα του δέρματος.

Αφού αποφασίσεις λοιπόν αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ένα ελαφριάς, μεσαίας ή έντονης κάλυψης προϊόν , ήρθε η ώρα να βρεις τον σωστό χρωματικό τόνο του δέρματος σου. Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτή ή σκούρα είναι η επιδερμίδα σου , ο χρωματικός τόνος, θερμός, ψυχρός, ουδέτερος , παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στο κατά πόσο θα ταιριάξει το make up στο πρόσωπο σου. Κατά γενικό κανόνα , οι επιδερμίδες με θερμότερο χρωματικό τόνο πρέπει να επιλέγουν πιο κίτρινες αποχρώσεις, ενώ οι επιδερμίδες με ψυχρότερο τόνο πρέπει να εστιάζουν σε πιο ροζ αποχρώσεις.

Και κάπου εδώ θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το φωτισμό του καταστήματος. Προσπάθησε να είσαι κοντά σε ένα παράθυρο για να έχεις όσο πιο φυσικό φως γίνεται και άπλωσε μία μικρή ποσότητα από το make up που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει περισσότερο *όχι στο χέρι σου*, αλλά στο πηγούνι ή στη γραμμή της γνάθου κ άπλωσε το προς τον λαιμό σου. Η σωστή απόχρωση είναι αυτή που δεν ξεχωρίζει από το φυσικό σου χρώμα.

Σκοπός του make up είναι να γίνεται ένα με το δέρμα σου , καλύπτοντας τις ατέλειες και χαρίζοντας ομοιόμορφη επιδερμίδα.

Για περισσότερες συμβουλές και tips για την καλή εμφάνιση του προσώπου σας η ομάδα αισθητικών του Beautè Club by Aesthetic Anaplasis θα είναι πάντα πρόθυμη για να σας βοηθήσει και να σας ενημερώσει.