Τελικά υπάρχει σωστός τρόπος τοποθέτησης της κρέμας ματιών;

Τελικά υπάρχει σωστός τρόπος τοποθέτησης της κρέμας ματιών;

Το δέρμα γύρω από τη περιοχή των ματιών είναι λεπτό κι ευαίσθητο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδική περιποίηση. Η καθεμιά μας έχει τον δικό της τρόπο να απλώνει την κρέμα ματιών της. Και ίσως να έχετε αναρωτηθεί για το αν ο δικός σας τρόπος είναι ο σωστός.

Το απαλό μασάζ αλλά και οι ταμποναριστές κινήσεις είναι σωστός τρόπος τοποθέτησης της κρέμας ματιών. Με καθαρά χέρια λοιπόν βρείτε το κόκαλο που υπάρχει γύρω από τα μάτια σας κι έχοντάς το σαν οδηγό, βάλτε μια μικρή ποσότητα κρέμας ακολουθώντας την κυκλική του πορεία. Χρησιμοποιήστε τον δείκτη σας, και τον μέσο ή όποιο δάχτυλο σας βολεύει . Δεν έχει σημασία αν θα ακολουθήσετε δεξιά ή αριστερή πορεία. Απλώστε όμως την κρέμα σας μέχρι να απορροφηθεί καλά όλο το προϊόν.

 

Όχι λοιπόν στις βίαιες κινήσεις και όχι στις υπερβολές στην ποσότητα της κρέμας. Το να βάλετε περισσότερο προϊόν από ό, τι χρειάζεται η επιδερμίδα των ματιών σας, δεν σας εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα. Αντίθετα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς στα μάτια σας.

Επιλέξτε την κατάλληλη κρέμα ματιών για τις δικές σας ανάγκες και μη ξεχνάτε να την φοράτε τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.