Ριζική αποτρίχωση σε πρόσωπο & σώμα

Η ριζική αποτρίχωση είναι μία υπηρεσία της αισθητικής, που εφαρμόζεται για να απαλλάξει την ενδιαφερόμενη ή τον ενδιαφερόμενο από ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, σε διάφορα  σημεία του σώματος.

Ριζική αποτρίχωση

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι η πιο κλασική και από τις πιο αξιόπιστες μεθόδους αποτρίχωσης. Είναι μόνιμη και αποτελεσματική. Ενδείκνυται για μικρές περιοχές κυρίως στο πρόσωπο, αλλά και στο σώμα.

Πως γίνεται η ριζική αποτρίχωση με βελόνα

Η αισθητικός εισχωρεί επιδέξια τη βελόνα στο θύλακα της τρίχας, διοχετεύει την απαραίτητη ενέργεια διαμέσου της, με στόχο να καταστραφούν τα κύτταρα παραγωγής της τρίχας. Κατά την εφαρμογή χρησιμοποιείται βελόνα μίας χρήσης, η οποία μπορεί να είναι ασημένια ή χρυσή και η οποία πρέπει να ανοίγεται μπροστά στην πελάτισσα.

Η μέθοδος, αναλόγως το άτομο, μπορεί να εμφανίσει κάποια ενόχληση κατά την εφαρμογή της. Τα σύγχρονα μηχανήματα της ριζικής αποτρίχωσης με βελόνα έχουν καταφέρει να ελαχιστοποιήσουν την αίσθηση του πόνου που προκαλούσαν τα παλαιότερα μηχανήματα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η εφαρμογή μπορεί να χαρακτηριστεί ως ανώδυνη. Με επιλογές στο menu, που μας επιτρέπουν να επιλέξουμε την περιοχή που δουλεύουμε ξεχωριστά και προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και εντάσεις ανάλογα με την περιοχή και το πάχος της τρίχας καθιστούν τη ριζική αποτρίχωση με βελόνα τον αποτελεσματικότερο τρόπο αφαίρεσης συγκεκριμένου τύπου τριχοφυΐας. Η εμπειρία και ο χειρισμός της αισθητικού συμβάλλει, επίσης, καθοριστικά στην έκβαση του αποτελέσματος και στην επιτυχημένη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

Ριζική αποτρίχωση

Μειονέκτημα της ριζικής αποτρίχωσης είναι ότι η κάθε εφαρμογή είναι μια χρονοβόρος διαδικασία καθώς η αποτρίχωση γίνεται τρίχα-τρίχα. Γι’ αυτόν το λόγο η ριζική αποτρίχωση με βελόνα είναι μια μέθοδος που συνήθως επιλέγεται για εντοπισμένα προβλήματα συνήθως για αποτρίχωση της τριχοφυΐας του προσώπου. Ένα ακόμα μειονέκτημα είναι η δημιουργία στικτού μικρο-εγκαύματος. Γι’ αυτό είναι σημαντικό το να είναι έμπειρη και ικανή η αισθητικός που την εφαρμόζει.

Ριζική αποτρίχωση

Η ριζική αποτρίχωση με βελόνα θεωρείται η ιδανική και πιο αποτελεσματική μέθοδος μόνιμης αποτρίχωσης για λευκές και ξανθές τρίχες, τις οποίες αδυνατούν να καταστρέψουν τα υπόλοιπα συστήματα αποτρίχωσης λόγω της έλλειψης μελανίνης.

Περισσότερες υπηρεσίες