6 άμεσες διαδικασίες ομορφιάς και αναζωογόνησης πριν τα Χριστούγεννα

6 άμεσες διαδικασίες ομορφιάς και αναζωογόνησης πριν τα Χριστούγεννα

Τα Χριστούγεννα αποτελούν για τους περισσότερους από εμάς την καλύτερη στιγμή του χρόνου, με γιορτές και τις περισσότερες κοινωνικές επαφές από οποιαδήποτε άλλη περίοδο. Οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι από το εργασιακό περιβάλλον, έξοδοι με παλιούς φίλους, συμμαθητές ή συμφοιτητές δημιουργούν την φυσιολογική ανάγκη να δείχνουμε όσο πιο όμορφοι και ανανεωμένοι μπορούμε.

Η “επανάσταση” τα τελευταία χρόνια στον τομέα των μη επεμβατικών πλαστικών διαδικασιώνέχει δώσει τεράστια ανάπτυξη στην πλαστική χειρουργική. Η νέα μόδα επιτάσσει τις γρήγορες και “απλές” διαδικασίες χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος.

 

Παρακάτω δείτε 6 διαδικασίες που αλλάζουν θεαματικά την εμφάνισή μας λίγο πριν τις γιορτές και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 

Μπότοξ

Το μπότοξ είναι η εμπορική ονομασία που έχει μια πρωτεΐνη, η βοτουλινική τοξίνη τύπου Α Αποτελεί την πλέον διαδεδομένη διαδικασία πλαστικής χειρουργικής με εκατομμύρια εφαρμογές ετησίως. Βοηθά στην αντιμετώπιση των ρυτίδων του προσώπου, κυρίως σε μέτωπο, γύρω από τα μάτια (πόδι της χήνας) και ανάμεσα στα φρύδια (μεσόφρυο). Η εφαρμογή διαρκεί λίγα λεπτά και το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό από τις πρώτες μέρες χωρίς να υπάρχουν σημάδια.

 

Υαλουρονικό για γέμισμα ρυτίδων

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια μοντέρνα, ασφαλή και ιδιαίτερα αποτελεσματική διαδικασία για την εξάλειψη των ρυτίδων του προσώπου, καθώς επίσης σημαδιών και ουλών. Είναι φυσικό συστατικό που υπάρχει και στο ανθρώπινο σώμα και έχει άριστα αποτελέσματα στο “γέμισμα” σημείων. Η εφαρμογή διαρκεί λίγα λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

 

Μεσοθεραπεία

Η μέθοδος της μεσοθεραπείας γίνεται σε πρόσωπο και σώμα. Γίνεται έγχυση διαφόρων υλικών με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η υφή του δέρματος και να αναζωογονείται. Το αποτέλεσμα είναι ορατό μετά από λίγες μέρες και συνήθως χρειάζονται 2-3 επαναλήψεις της διαδικασίας για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

U-Lifting

Η μέθοδος U-Lifting σε λαιμό και πρόσωπο αποτελεί εναλλακτική λύση αντί του λίφτινγκ, για όσους δεν επιθυμούν χειρουργική επέμβαση. Με την χρήση υπερήχων διεγείρεται η παραγωγή κολλαγόνου στα βαθιά στρώματα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση των ρυτίδων, το πιο νεανικό δέρμα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά με απόλυτη ασφάλεια.

 

Polyfiber lifting

To Polyfiber lifting αποτελεί νέα θεραπεία κατά της χαλάρωσης του προσώπου, με χρήση ινών πολυγαλακτικού. Αποτελεί δοκιμασμένο υλικό με απόλυτη ασφάλεια. Η μέθοδος δεν μπορεί να συγκριθεί με το lifting, παρέχει όμως άμεσο αποτέλεσμα, με απλή και γρήγορη διαδικασία, που διαρκεί περίπου ένα χρόνο.

 

Natural Move αυξητική χειλιών

Τα χείλη αποτελούν πολύ σημαντικό στοιχείο του προσώπου. Η νέα τεχνική αυξητικής χειλιών Natural Move αποτελεί συνδυασμό ειδικού υαλουρονικού και εξειδικευμένης εφαρμογής του. Δίνει άμεσο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα χάρη στην ελαστικότητα που έχουν τα χείλη σε όλες τις κινήσεις του προσώπου και φυσικό αποτέλεσμα.