Προνόμια Ιουλίου για τα μέλη του Beaute Club by Αισθητική Ανάπλαση

Προνόμια Ιουλίου για τα μέλη του Beaute Club by Αισθητική Ανάπλαση

Θωρακίστε το δέρμα σας για το καλοκαίρι εμπλουτίζοντας το με βιταμίνη C. Χαρίστε ανθεκτικότητα και λάμψη στο δέρμα σας διατηρώντας την στις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εμποδίστε την φωτογήρανση και την οξείδωση του δέματος με φυσικό και ευχάριστο τρόπο. Η βιταμίνη C ενεργοποιεί την διαδικασία της κολλαγονογένεσης και βοηθάει στην συγκράτηση της υγρασίας στις στιβάδες της επιδερμίδας. Επιπλέον η αντιοξειδωτική της δράση εμποδίζει την απελευθέρωση των ελευθέρων ριζών και την δημιουργία καινούργιων ρυτίδων. Φροντίστε το δέρμα σας με τον καλύτερο τρόπο . Αφεθείτε και χαλαρώστε στα χέρια της αισθητικού μας και χαρίστε στον εαυτό σας αυτό που σας αξίζει.

Ειδικά προνόμια για 6 Ιουλίου – 7 Ιουλίου

Προγραμματίστε το ραντεβού σας για το διάστημα 6 Ιουλίου – 7 Ιουλίου 2020 και θα έχετε:
  • Την εξειδικευμένη περιποίηση με βιταμίνη C στο πρόσωπό σας, σε προνομιακή τιμή μόνο για τα μέλη, με έκπτωση 40% (αρχική τιμή €40, με την έκπτωση €24).
  • και το προνόμιο της δερμοδιάγνωσης προσώπου. Μέσα από τη δερμοδιάγνωση προσώπου, μπορείτε να μάθετε για τις μελλοντικές ανάγκες του δέρματός σας για να μπορείτε έτσι να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά.
Κλείστε το ραντεβού σας άμεσα και επωφεληθείτε της προνομιακής τιμής συμπεριλαμβανομένης και της δερμοδιάγνωσης προσώπου, μόνο για το διάστημα 6 Ιουλίου – 7 Ιουλίου 2020.

Επικοινωνήστε για ραντεβού στο +30 210 69 85 678
Δευτέρα-Παρασκευή, 11:00-21:00