ΤΗIGH GAP, η λιποαναρρόφηση είναι ο μόνος ασφαλής κι αποτελεσματικός τρόπος

ΤΗIGH GAP, η λιποαναρρόφηση είναι ο μόνος ασφαλής κι αποτελεσματικός τρόπος

Το Thigh Gap είναι μια καινούργια μόδα που έρχεται από τις ΗΠΑ και τη Γαλλία. Νεαρές κοπέλες βάζουν σαν στόχο να αποκτήσουν κενό ανάμεσα στους μηρούς και στις γάμπεςτους. Προκειμένου να το επιτύχουν ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες. Παρατηρείται μάλιστα να μπαίνουν σε έντονο ανταγωνισμό μεταξύ τους, προκειμένου να χάσουν όσο γίνεται περισσότερα κιλά, ώστε να δημιουργήσουν αυτή την εικόνα.
Γνωρίζουμε ότι στην αισθητική δεν υπάρχουν κανόνες. Κάθε τι που αρέσει σ’ ένα άτομο είναι θέμα δικό του και δεν είναι δυνατόν να το κατακρίνει κανείς αβασάνιστα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, το πρόβλημα έγκειται κυρίως στη μέθοδο που ακολουθούν οι κοπέλες, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό γι’ αυτές αισθητικό αποτέλεσμα. Ο τρόπος, με τον οποίο γίνεται η διαδικασία, οδηγεί σε εξαντλητικές δίαιτες, που μπορεί να είναι επιζήμιες για την υγεία του ατόμου. Ως γνωστόν, ποτέ δεν πρέπει να βάζουμε την αισθητική πάνω από την υγεία. Επίσης, τα υπερβολικά αδύνατα άτομα αρχίζουν να χαλάνε την εικόνα τους, διότι η μείωση του λίπους γίνεται και σε άλλα σημείαεκτός από το συγκεκριμένο, που επιθυμεί το ίδιο το άτομο. 
Εάν θέλει κανείς να δημιουργήσει αυτό το thigh gap χωρίς να επηρεάσει το υπόλοιπο σώμα και χωρίς να μπει σε διαδικασία με εξαντλητικές δίαιτες, ο μόνος τρόπος είναι η λιποαναρρόφησηστην περιοχή αυτή. Σίγουρα είναι πολύ πιο ασφαλής τρόπος σε σχέση με την υπερβολικά μεγάλη απώλεια βάρους. Βέβαια καμία μέθοδος δεν ταιριάζει σε όλους τους ανθρώπους και επομένως χρειάζεται και κάποια συμβουλή για το αν η απώλεια λίπους στη συγκεκριμένη περιοχή είναι κατάλληλη για την αισθητική του συγκεκριμένου ατόμου. 
Τα πάντα πρέπει να γίνονται με μέτρο και καλό θα ήταν ένα άτομο, που θέλει να μπει σε μια τέτοια διαδικασία, να ζητάει τη συμβουλή του πλαστικού χειρουργού, τον οποίο εμπιστεύεται.